Güncel Haberler

Türk Telekom – Fenerbahçe Maçının Ardından Koçların Görüşleri

Fenerbahçe Ankara’da konuk olduğu Türk Telekom karşısında zaman zaman zorlansa da son çeyrekte savunmada vidaları sıkarak 80-72’lik skorla galip ayrılmayı bilmişti. İşte zorlu maçtan sonra iki takım koçlarının görüşleri.

İlk yarıdaki oyunu eleştiren Zeljko Obradovic, ikinci yarıda çok daha konsantre ve çok daha iyi olduklarına vurgu yaptı ve oyuncularımızı performanslarından dolayı tebrik etti.

“İlk olarak Türk Telekom’u bugün oynadıkları maçtan dolayı kutlarım. Özellikle ilk yarıda çok iyi oynadılar. 40 dakika boyunca maçın içindeydiler. Kendi takımıma gelince; ikinci çeyrekte oynadığımız oyunu tekrarlamamız imkansız. Böyle oynamamalıyız. Sadece dokuz sayı ürettik. İkinci yarıda ise her şeyi değiştirdik. İlk olarak üçüncü çeyrekte hiç top kaybı yapmadık. Çok daha konsantre ve çok daha iyiydik. İkinci yarıdaki performansları için oyuncularımı tebrik ediyorum. Ama şunu anlamalıyız ki maç 40 dakikadan ibarettir. Taraftarlarımıza da her zamanki gibi Ankara’da verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum. Rakip takım taraftarlarını da kutluyorum, güzel bir atmosfer yaratılmasını sağladılar.”

“Kazanabileceğimiz maçı kaybettik” diyen Türk Telekom başantrenörü Burak Gören açıklamalarına şöyle devam etti.

“Ligde kendi sahamızda oynadığımız ilk maçtı. Çarşamba günü de Valencia takımı ile burada oynadık. Birbirine benzer maçlar oldu. O maçta da tempomuz, sertliğimiz ve savunma düzenimiz de 25 dakikalık bölümde iyiydi. Bugün bunu biraz daha yayarak 35 dakikalara çıkardık. Son 4 dakikada kısa bir çözülmeyle kaybettik. Kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik. Fenerbahçe’yi de tebrik ediyorum.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …