Güncel Haberler

Khimki’li Thomas Robinson Serbest Bırakıldı

Geçen sezon EuroLeague’de oynayan Thomas Robinson serbest kaldı.

Geçtiğimiz sezon Turkish Airlines EuroLeague’de Khimki Moskova forması giyen Thomas Robinson, bu yaz NBA ekiplerinden Atlanta Hawks ile anlaşmış ve Hawks formasıyla hazırlık maçlarında kısıtlı sürelerde sahaya çıkarak kendisini gösterme fırsatını elde edememişti.

Robinson, NBA ekiplerinin normal sezon kadrolarını netleştirme çalışmaları kapsamında Hawks tarafından resmen serbest bırakıldı ve bu da oyuncunun yeni bir takım arayışına gireceği anlamına geliyor.

Geçtiğimiz sezon Eylül ayının son bölümünde Khimki Moskova ile anlaşan Robinson’ın bu kez hangi takımla anlaşacağı ise merak konusu.

2017-2018 sezonunda EuroLeague’de sakatlığı nedeniyle 20 maçta oynayabilen Robinson, ilk haftalarda dikkat çeken performanslara imza atsa da 9. hafta sonrası geçirdiği sakatlık onu 23. haftaya kadar sahalardan uzak bırakmıştı.

Robinson, geçen sezonu EuroLeague’de 8.2 sayı, 5.8 ribaund ve 0.7 top çalma istatistikleri ile tamamlamıştı.

Robinson ayrıca kariyerinde Portland Trail Blazers, Sacramento Kings, Brooklyn Nets, Los Angeles Lakers, Philadelphia 76ers ve Houston Rockets gibi NBA ekiplerinin de formalarını giydi.

Kaynak: Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …