Güncel Haberler

FIBA Europe Cup’da Gruplar Belli Oldu

Bu sezon 3 takımımız, FIBA Şampiyonlar Ligi’ne 3.tur eleme turunda veda eden ADATIP Sakarya BŞB, 2 eleme turunu geçen İstanbul BBSK ve Pınar Karşıyaka, ülkemizi FIBA Europe Cup‘da normal sezon gruplarında temsil edecekler. 

İlk maçların 17 Ekim’de başlayacağı turnuvada gruplar aşağıdaki şekilde oluştu. İki temsilcimiz Pınar Karşıyaka ve İstanbul BBSK, C grubunda Belçika ekibi Spirou Charleroi ve Hollanda temsilcisi Donar Groningen ile mücadele edecekler. ADATIP Sakarya BŞB ise A grubunda Rumen ekibi Oradea, Hollanda temsilcisi Leiden ve Alman ekibi Wurzburg ile mücadele edecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Büyükçekmece Zaferi Ardından Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka konuk ettiği Onvo Büyükçekmece‘yi etkili hücum performansı sayesinde 93-87’lik …