Güncel Haberler

Beşiktaş SJ – Pınar Karşıyaka Maçının Ardından Koçların Görüşleri

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi mücadelesinde Beşiktaş SJ evindeki maçta Pınar Karşıyaka‘yı 61-57 yenmeyi bilmişti. Maçın ardından iki tarafın da koçları açıklamalarda bulundu.

Önce Beşiktaş SJ koçu Dusko Ivanovic‘in görüşlerine bakalım:

“Çok zor bir maç oldu. Skor birbirine yakındı. Zor bir sezon olacak. Tüm maçlara hazır olmalıyız. Savunmada çok iyiydik. Belki bu yüzden maçı kazandık. İlk yarıda istediğimiz oyunu oynayamadık. Sert oynamaya çalıştık. Tempomuz düşüktü. Top hızlı dolaşmadı. Doğru şutları zor bulduk. Bu konuların üstünde çalışmaya devam edeceğiz.”

Pınar Karşıyaka başantrenörü Özhan Çıvgın ise şu açıklamaları yaptı:

“Bu bir reaksiyon maçıydı. Oyuncularım iyi de reaksiyon verdiler ama sayıları da atışları da kaçırınca yara verdi buralar bize. Faul atışı ve hücum ribaundlarında zayıf kaldık. İyi kavga ettik ama bu kavganın karşılığını alamadık, yazık oldu. Bu kadar enerji varken dikkat etseydik, buradan galip ayrılabilirdik. İyi çalışıyoruz, bu şekilde devam edeceğiz. İyi mücadele ediyoruz. Bu hafta Avrupa maçımız var, sonrasında da tekrar İstanbul’a geleceğiz. Maç maç bakıyoruz. Yeni oyuncumuzun da takıma adapte olması gerekiyor. Bugün biraz hastaydı. Elinden geleni yaptı ama tam anlamıyla katkı veremedi” ifadelerini kullandı. Tecrübeli oyuncu İlkan Karaman da iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Çok atış kaçırdık. Özellikle serbest atış ve dış atışlarda isabetsiz kaldık. En azından iyi mücadele ettik. Gelecek haftalar için mesaj verdik. Eksiklerimizi analiz edip şut yüzdesini arttırdığımızda güzel galibiyetler alacağımızı düşünüyorum”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …