Güncel Haberler

Davis’in MVP Performansı Pelicans’ı Kurtaramadı

NBA‘de sezon öncesi hazırlıklar devam ederken yıldız isimler de sahne alarak yeni sezona hazır olduklarına dair rakiplerine mesaj veriyorlar. Toronto Raptors ile New Orleans Pelicans arasında oynanan maçta süper yıldız Anthony Davis de tek kişilik bir şölen izletti bizlere ama takımının 119-134 kaybetmesine engel olamadı.

Yeni yıldızı Kawhi Leonard’dan faydalanamayan Toronto, hücumda müthiş bir performans sergileyerek her çeyrekte 30 ve üzeri sayı bulmayı başardı. Kanada ekibinde ön plana çıkan isimler; Pascal Siakam 21 sayı 11 ribaund 6 asist 4 topçalma, Malachi Richardson 21 sayı 3 ribaund ve Eric Moreland 12 sayı 12 ribaund 3 asist oldular.

New Orleans ekibinde ise Anthony Davis 36 sayı 15 ribaund 3 asist 2 topçalma 4 blok ile adeta tek başına direndi Toronto’ya. Ayrıca Julius Randle da ona 20 sayı 11 ribaund 4 asist ile eşlik etti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …