Güncel Haberler

Ataman: “İyi bir takım olduğumuzu gösterdik…”

Turkish Airlines Euroleague ilk hafta maçında Almanya’nın Bayern Münih takımını deplasmanda 90-71 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Oyunun anahtarı ilk yarıda Doğuş ve Micic oyuna girdikten sonra artan defansif sertliğimizdi. Bayern Münih’e oyunun başlangıcında kolay hücum etme şansı verdik. Doğuş ve Micic ile birlikte hücumlarını durdurup, oyunu dengeye getirdik. İkinci yarıya savunma yönü ağırlıklı bir kadroyla başladık ve savunma sertliğini artırdık. Oyunun kontrolünü ele geçirdik ve farkı yakaladık. Hücumda da topu iyi paylaştık. Bizim için çok önemli bir galibiyet, yeni oyuncularımızla yeni bir takımız. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …