Güncel Haberler

Galatasaray Almanya’da Ratiopharm Ulm’un Konuğu Oluyor

Galatasaray, 7DAYS EuroCup A Grubu ikinci maçında Almanya temsilcisi ratiopharm Ulm ile karşı karşıya gelecek.

ratiopharm Arena’daki mücadele 10 Ekim Çarşamba günü saat 20:30’da oynanacak ve tivibuSPOR 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Galatasaray ile ratiopharm Ulm daha önce iki kez karşılaştı. Bu mücadelelerden iki takım da kendi sahasında oynadığı maçları kazanarak ayrıldı.

Takımımız A Grubu’nda oynadığı ilk mücadelede MoraBanc Andorra takımını 84 – 73’lük skorla geçerken, Nigel Hayes 19 sayıyla takımının en skorer ismi oldu. Zach Auguste 18, Aaron Harrison ise 15 sayılık katkı verdi. Zach Auguste ilk maçta yaptığı 5 blok ile şu anda 7DAYS Eurocup’ta blok liderliğini elinde bulunduruyor.

ratiopharm Ulm A Grubu’nda oynadığı ilk maçta deplasmanda Kızılyıldız ile karşılaştı. Karşılaşma Kızılyıldız’ın 88 – 73’lük üstünlüğüyle sona ererken, Isaac Fotu 16 sayıyla takımının en skorer ismi oldu. Ona 11 sayı atan Katin Reinhardt ve 10’ar sayı atan Dwayne Evans ile Javonte Green eşlik etti.

ratiopharm Ulm ekibi Almanya Ligi’nde şu ana kadar bir maça çıktı. Bu mücadelede Bayern Münih ile karşılaşan Ulm, sahadan 83 – 77’lik mağlubiyet ile ayrıldı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Alba, Yüksek Hücum Performansı Sayesinde Ulm Engeline Takılmadı

Almanya easyCredit BBL 19. hafta mücadelesinde Alba Berlin konuk ettiği Ratiopharm Ulm‘u etkili hücum performansı …