Güncel Haberler

Beşiktaş SJ Avrupa Defterini Galibiyetle Açmak İstiyor

Beşiktaş Sompo Japan, FIBA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Almanya temsilcisi Medi Bayreuth ile karşı karşıya gelecek.

Almanya’nın Bayreuth kasabasındaki Oberfranken Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, TSİ 21.00’de başlayacak ve TivibuSpor ekranlarında yayınlanacak.

Siyah-beyazlı takım, rakibini mağlup ederek grup mücadelesine iyi bir başlangıç yapmaya çalışacak. D Grubu’nda bulunan Beşiktaş’ın diğer rakipleri Neptunas, Promitheas, Olimpija, Strasbourg, Oostende ve Bologna. Statüye göre gruplarında ilk dört sırayı alan takımlar play-off’lara kalacak.

Beşiktaş Sompo Japan’in Almanya kafilesinde, genç oyuncular; Enes Berkay Taşkıran, Leon Harun Apaydın ve İbrahim Gülşen yer almadı. Siyah-Beyazlı ekibin maç kadrosu şu isimlerden oluşacak; Phil Pressey, Kenan Sipahi, Ömer Utku Al, Kyle Gibson, Can Maxim Mutaf, Erkan Veyseloğlu, Robin Benzing, Joe Alexander, Samet Erdi Geyik, Burak Can Yıldızlı, Ivan Buva ve Duşan Cantekin.

Bayreuth’un son maçında sergilediği performansı detayları için TIKLAYINIZ.

İki takım geçtiğimiz sezon FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 eleme turunda karşılaşmış, Bayreuth ilk maçı evinde 81-76 kazandıktan sonra İstanbul’daki maç da 84-84 bitince temsilcimiz çeyrek final vizesi alamamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …