Güncel Haberler

Yıldızlar Topluluğu Rockets Hazırlık Maçında Spurs’ü Geçti

NBA‘de sezon öncesi hazırlık maçları tam gaz devam ediyor. Kadrosunda Chris Paul ile James Harden‘ı bulunduran ve yaz döneminde Carmelo Anthony‘i de bünyesine katan yıldızlar topluluğu Houston Rockets, konuk olduğu San Antonio Spurs‘ü 108-93 ile rahat geçmeyi başardı.

Chris Paul 33 dakikada 11 sayı 8 ribaund 9 asist üreterek triple-double ile flört ederken, James Harden da 21 sayı 9 asist ile oynadı. Carmelo Anthony ise kenardan geldiği maçta 29 dakika süre aldı ve 12 sayı 5 ribaundluk bir katkı verdi. Diğer taraftan bu kadar yıldızın arasında PJ Tucker da 19 sayı 7 ribaund ile ön plana çıkmayı başardı.

San Antonio Spurs’da ise takımın yeni yıldızı DeMar DeRozan2ın 22 sayı 5 asistlik performansı galibiyet için yeterli olmadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …