Güncel Haberler

Darüşşafaka Tekfen’in Rakibi Şampiyon Real Madrid Kazanmaya Devam Ediyor

Liga Endesa‘nın ve Euroleague‘in son şampiyonu Real Madrid, Euroleague açılış haftasında temsilcimiz Darüşşfaka Tekfen‘i ağırlayacak. Koç Laso’nun öğrencileri ligde de yollarına tam gaz devam ediyorlar. Son kurbanları evlerinde ağırladıkları Unicaja Malaga oldu, zorlansalar da 89-82 kazanmayı bildiler.

İlk yarıda 48-36 ile net bir üstünlük kuran Real Madrid, ikinci yarıda özellikle 3.çeyrekte rakibin 28-14 ile geri dönmesine izin verdi. Ancak son çeyrekte Campazzo ve Tavares liderliğinde tekrar işleri rayına sokan Real Madrid, son bölümde de hata yapmadı ve tecrübesiyle kazanarak taraftarlarını tekrar memnun etti.

Real Madrid cephesinde 5 isim çift hanelere ulaşırken, Walter Tavares 14 sayı 11 ribaund ve Facundo Campazzo 13 sayı 5 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Unicaja Malaga’da ise Dragan Milosavljevic 15 sayı 2 ribaund 1 asist ve Giorgi Shermadini 13 sayı 3 ribaund ile ön plana çıkan isimler oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Malaga, Promitheas’ı Deplasmanda Yenerek İlk Final Four Biletini Kaptı

FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisi 2. maçında Unicaja Malaga, Yunanistan’da konuk olduğu Promitheas‘ı 83-90’lık …