Güncel Haberler

Banvit – Arel Üniversitesi Büyükçekmece Maçının Ardından Koçların Görüşleri

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi açılış haftasında Banvit, ağırladığı Arel Üniversitesi Büyükçekmece’ye 59-81 gibi sürpriz bir skorla kaybetmişti. Maçın ardından iki takımın da koçlarının görüşleri şöyleydi:

Arel Üniversitesi Büyükçekmece‘nin başantrenörü Serhat Şehit, Banvit deplasmanındaki farklı galibiyeti yorumladı.

Şehit, lige iyi bir başlangıç yaptıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Tabii ki ilk hafta çeşitli inişler çıkışlar, enteresan sonuçlar oluşturabilir. Bu maç da o şekilde geçti. Biz yine işimizi sıkı tutup bir sonraki antrenmanımızı yapmaya bakacağız. Önümüzdeki maça iyi hazırlanmaya çalışacağız. Oyuncularımı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Banvit Başantrenörü Ahmet Gürgen şu değerlendirmelerde bulundu :

‘‘İlk önce takımım adına buraya gelerek bizleri yalnız bırakmayıp destekleyen taraftarlarımızdan özür dilerim. Çünkü onlara böyle bir oyun seyrettirdiğimiz için üzgünüz. Bugün bize yakışmayan durum ise hiç mücadele etmedik. Her takımın böyle süreçleri vardır. Kötü oynarsın, maç kaybedersin ama mücadele etmezsen olmaz. Basketbolda temas etmezsen her türlü sonuca hazırlıklı olman lazım. Bugün en önemli hatamız buydu. Sonuç itibari ile sayı atamadığın günde boş şut kaçırdığın günde ve top kaybettiğin günde hemen sonucuna bakmaksızın savunmaya geçmen lazım. Biz bugün bunu yapmadık. İnşallah bundan sonra bunu tekrar etmeyiz. En azından buraya gelip bizlere destek olan seyircimize çok daha güzel sonuçlarla evlerine göndeririz.’’ dedi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …