Güncel Haberler

Lebron James Kısa Sürede Gerektiği Kadar Oynadı

Los Angeles Lakers hazırlık maçında sahasında ağrıladığı Sacremento Kings‘i 128-123 geçmeyi bildi.

Lebron James yine kısıtlı bir sürede parkede yer aldı. Sadece 15 dakika süre alan ve ikinci yarıda hiç oyuna girmeyen süper yıldız, 18 sayı 3 ribaund 4 asist ile takımının elde ettiği galibiyetin mimarlarından oldu.

Tabi Lakers adına maçın asıl yıldızı 31 sayı 3 ribaund ile oynayan Brandon Ingram oldu. Ayrıca Kyle Kuzma da 17 sayı 6 ribaund 3 asist ve Josh Hart da 17 sayı 5 ribaund 1 asist ürettiler.

Sacramento’da Buddy Hield 16, De Aaron Fox 18, Marvin Bagley 19 sayı attı, Bogdan Bogdanovic ve Nemanja Bjelica sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …