Güncel Haberler

Türk Telekom Rusya’dan Mağlubiyetle Dönüyor

Eurocup C Grubu 1. hafta maçında Zenit ile Türk Telekom karşı karşıya geldi.

Mücadele karşılıklı isabetlerle başladı. Zenit’te Voronov, Türk Telekom’da Stimac ön plana çıkarken ilk 4 dakika 8-8’lik beraberlikle geçildi. Kalan bölümde Zenit’te Jennings ile Karasev’i durduramayan Türk Telekom, 1. periyodu 28-18 geride tamamladı.

Türk Telekom 2. periyoda hızlı bir giriş yaptı ve Stimac’ın etkili oyunuyla ilk 5 dakika sonunda farkı 2’ye kadar indirdi. (34-32) Kalan bölümde Zenit’in Jennings ve Trushkin ile farkı çift haneye çıkarmasına engel olamayan Türk Telekom, soyunma odasına 51-37 geride gitti.

3.periyotta Türk Telekom, Metin Türen ve Stimac ile geri dönmeye çalışsa da Zenit, Karasev ve Reynolds ile farkı 20’nin üzerine çıkarınca temsilcimiz son 10 dakikalık bölüme 73-52 geride girdi.

Türk Telekom, 4. periyotta Landesberg, Metin Türen ve Fikret Can Akın ile farkı tek haneye kadar indirse de geri dönüşü tamamlayamadı ve Zenit’e 91-80 kaybetti.

Periyot Skorları

  1. Periyot: 28-18
  2. Periyot: 23-19
  3. Periyot: 22-15
  4. Periyot: 18-28

Zenit adına maçın yıldızı NBA patentli guard Brandon Jennings oldu, 20 sayı 9 ribaund 8 asist. Temsilcimiz adına ise Sylven Landesberg 23 sayı 3 ribaund 5 asist ve Vladimir Stimac’ın 20 sayı 8 ribaundluk performansı galibiyet için yeterli olmadı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …