Güncel Haberler

RESMİ: Bayern NBA Patentli Forveti Açıkladı

Sizlere 19 Eylül’de detaylarını iletmiş olduğum transfer hamlesi Almanlar’ın Euroleague temsilcisi Bayern Munich tarafından da resmen açıklandı. Son olarak Çin Ligi‘nde forma giyen NBA patentli forvet Derrick Williams ile kadrolarını güçlendirdiler.

Geçtiğimiz sezon Çin Ligi’nde 20.0 sayı 6.6 ribaunt ortalamaları yakaladıktan sonra yeniden NBA’e dönen ve Lakers ile sözleşme yapan ancak sadece 1 maçta süre alabilen 27 yaşındaki 2.06 boyundaki Derrick Williams, kariyerinin ilk Avrupa tecrübesini Bayern Münih ile yaşamaya oldukça yakın.

Atletik özellikleri ve ribaundlardaki etkinliği ile bilinen Williams, hem yüzü dönük potaya gidebilen hem de alçak postta skora gidebilecek silahları bulunan çok yönlü bir uzun. Dış şutunun da olması onu neredeyse komple bir hücum silahı yapıyor. En önemli eksisi savunmadaki konsantrasyon eksikliği ve genel anlamda istikrarsızlık. Koç Radonjic’in maharetli ellerine kendisini bırakır ve gelişime mental olarak da açık olursa önümüzdeki sezon Euroleague seviyesinde adından sıkça söz ettirecek bir çaylak olur. Kaçan Büyük Büyük Büyük Balık!

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …