Güncel Haberler

Koç Erdoğan: “Taraftarımız bize çok büyük bir destek verdi”

Galatasaray‘ın MoraBanc Andorra karşısında aldığı galibiyetten sonra koç Ertuğrul Erdoğan ve maçın yıldızlarından Zach Auguste açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul Erdoğan şunları söyledi:

“Öncelikle taraftarlarımıza değinmek istiyorum. Taraftarlarımızı burda görmekten dolayı çok memnunum. Taraftar bize çok büyük bir destek ve enerji verdi. Galibiyetler geldikçe taraftarımızın ilgisi de mutlaka daha da artacaktır. Genç bir takımız, bu yüzden çok fazla enerjiyle oynayabiliyoruz. Genç olmanın getirdiği dezavantajlar da tabi ki oluyor. Hata yapabiliyoruz ama biz her maç ve her antrenmanda daha iyiye gitmek istiyoruz. Galibiyetler takımımızın özgüvenini de muhakkak arttıracaktır. Maç boyunca doğru şut seçtik. Yüzde 28 ile üçlük atmamıza rağmen doğru şut seçtiğimiz için iki sayılık atışlarda yüzde 60’a yakın bir yüzde yakaladık. Bu çok önemli. Andorra takımı baskılı savunma yapabilen bir takım, sadece 11 top kaybettik. Bu önemli bir başarı ama 18 tane hücum ribaundu verdik. Buna daha çok dikkat etmemiz gerekiyor.”

Zach Auguste ise şunları söyledi:

“Buradan galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. Andorra iyi bir takım, iyi savunma yapan bir takım. Onlara da hakkını vermemiz gerek. Ancak biz bugün beraber oynayarak iyi bir takım galibiyeti elde ettik. Herkes skora katkı yaptı. Dolayısıyla oldukça tatmin edici bir galibiyetti.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …