Güncel Haberler

Valencia’da 2 Önemli Eksik Var

Eurocup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer olacak olan İspanyol ekibi Valencia‘da 2 önemli oyuncudan gelen sakatlık haberi can sıktı.

Yaz döneminde Yarasaların kadrosuna kattığı Birleşik Amerikalı uzun Mike Tobey, Liga Endesa‘nın ilk haftasında oynanan Unicaja Malaga omzundan sakatlanmış ve maçı yarıda bırakmak zorunda kalmıştı. 24 yaşında olan 2.13 boyundaki genç uzunun yaklaşık 3 hafta parkelerden uzak kalması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon da sakatlıklarla boğuşan neredeyse hiç katkı veremeyen tecrübeli Fransız guard Antoine Diot da daha yeni sezon başlamadan yine sakatlık haberi ile gündeme geldi. 1.90 boyundaki 29 yaşında olan guard, Perşembe günkü antrenmanda sol bacağında bir sakatlık yaşadı ve onun da yaklaşık 3 hafta forma giyemeyeceği bilgisi verildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Pierria Henry Doping İhlali Nedeniyle Dört Yıl Men Cezası Aldı!

Pierria Henry, büyük olasılıkla sahte doping numunesi kullanarak yasaklı bir yöntem kullandığı gerekçesiyle 48 ay …