Güncel Haberler

TOFAŞ Eurocup Sezonunu Alba Berlin Deplasmanında Açıyor

Mavi Yeşilliler, Alba Berlin ile oynayacağı 7Days EuroCup 1. hafta mücadelesi için Almanya’ya gidiyor.

7Days EuroCup B Grubu ilk hafta maçında 2 Ekim Salı günü deplasmanda Alba Berlin ile karşı karşıya gelecek olan TOFAŞ Basketbol Takımı bugün Almanya’ya gidiyor.

Akşam saatlerinde Mustafa V. Koç Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdiği taktik ağırlıklı antrenman ile Bursa’daki hazırlıklarını tamamlayan Bursa temsilcisi, idman sonrası İstanbul’a hareket etti. Gece burada konaklayan Mavi Yeşilli kafile, bugün saat 09.25’te İstanbul Sabiha Gökçen Havalanı’ndan kalkacak tarifeli uçakla başkent Berlin’e geçiyor. TOFAŞ, akşam saatlerinde ve maç sabahı Mercedes-Benz Arena’da yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

Alba Berlin ile TOFAŞ arasında Mercedes-Benz Arena’da oynanacak mücadele TSİ 21.00’de başlayacak ve Tivibu Spor ekranlarında yayınlanacak.

Duayen koç Aitor Garcia Reneses yönetimindeki Alba Berlin, BBL sezonunun ilk maçında Jena’yı 112-55’lik ezerek yenmişlerdi. İki yeni transfer Giedraitis 20 sayı 2 ribaund 1 asist ve Thiemann 18 sayı 4 ribaund ile ön plana çıkarken geçen sezonun MVP’si Luke Sikma da 14 sayı 8 ribaund 5 asist ile komple bir performans sergilemişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …