Güncel Haberler

Real Madrid Sezona Farklı Başladı

Liga Endesa‘nın son şampiyonu Real Madrid, yeni sezona da kaldığı yerden devam ederek başladı ve evinde ağırladığı Tenerife‘yi 88-73 ile geçmeyi bildi.

Real Madrid maça çok iyi bir giriş yaptı ve farkı çift hanelere de çıkardığı ilk çeyreği 23-14 önde geçti. İkinci çeyrekte ise Tenerife toparlandı ve devrenin son bölümünde yaptıkları geri dönüşle farkı 5 sayıya indirdiler ve soyunma odasına ev sahibinin 40-35’lik üstünlüğü ile giridil.

İkinci yarıda Causeur ve Llull liderliğinde oyuna ağırlığını tamamen koyan Real Madrid, farkı 19 sayıya kadar çıkarttı ve son çeyrekte rakibine kapıları tamamen kapattı ve maçı 15 sayı farkla 88-73 kazandı.

Maçın istatistikleri:

Ayrıca maçın son çeyreğinde maalesef üzücü bir sakatlık da yaşandı. Tenerife’nin yeni transferlerinden genç Polonyalı uzun Tomasz Gielo, potaya gittiği bir pozisyonda Campazzo’nun ayağına basarak düşerken dizinden ciddi şekilde sakatlandı ve parkeyi sedye ile terketmek zorunda kaldı. Büyük olasılıkla ön çapraz bağlarından operasyon geçirecek ve uzun bir süre parkelerden uzak kalacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Pierria Henry Doping İhlali Nedeniyle Dört Yıl Men Cezası Aldı!

Pierria Henry, büyük olasılıkla sahte doping numunesi kullanarak yasaklı bir yöntem kullandığı gerekçesiyle 48 ay …