Güncel Haberler

Hücumda Şov Yapan CSKA, Unics’i Geçti ve Gomelsky Cup’da Finale Çıktı

Gomelsky Cup‘ın ev sahibi olan CSKA Moskova, hücumda şov yaptığı maçta bir diğer Rus ekibi, Eurocup temsilcisi Unics Kazan karşısında hiç zorlanmadı ve 31 sayı farkla 96-65 galip ayrılarak finalde temsilcimiz Anadolu Efes’in rakibi oldu.

CSKA Moskova – Anadolu Efes mücadelesi yarın yani 30 Eylül Pazar günün TSİ saat 19:00’da oynanacak ve yine SportsTV ekranlarından yayınlanacak.

Karşılaşmanın çeyrek sonuçlar;

  1. Çeyrek: 21-15
  2. Çeyrek: 42-31 (21-16)
  3. Çeyrek: 69-49 (27-18)
  4. Çeyrek: 96-65 (27-16)

CSKA’da Will Clyburn 14 sayı, 6 ribaundla ön plana çıkarken, Unics Kazan’da ise yeni transfer Errick McCollum’ın 11 sayı 6 asistlik performansı galibiyet için yeterli olmadı.

İşte maçın tüm istatistikleri:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …