Güncel Haberler

Anadolu Efes’in Yer Alacağı Gomelsky Cup’ın Yayıncısı Belli Oldu

Euroleague‘in en zengin ve güçlü takımlarından biri olan CSKA Moskova‘nın 2008 yılından bu yana efsane koç Alexander Gomelsky adına düzenlediği kupa bu haftasonu başlayacak.

Turnuvada ev sahibi CSKA Moskova’nın dışında temsilcimiz Anadolu Efes, Yunan devi Olympiakos ve Eurocup’ın favorilerinden Unics Kazan yer alacaklar.

Ancak maalesef turnuvada bazı önemli yıldızları izleyemeyeceğiz. CSKA cephesinde sakatlığı devam eden Clyburn ve sakatlığı ciddi olmasa da riske atılmayacak olan Higgins forma giyemeyecekler. Olympiakos cephesinde de sakatlıkları bulunan 2 tecrübeli isim Spanoulis ve Papanikolaou’yı izleyemeyeceğiz.

Lacivert beyazlılar ilk maçlarını Olympiakos karşısında oynayacaklar. Diğer maçta iki Rus ekibi CSKA Moskova ve Unics Kazan karşı karşıya gelecek. İlk maçların galibi Pazar günü final maçında karşı karşıya gelecek.

Hazırlık döneminin en prestijli turnuvalarından biri olan Gomelsky Cup’ın Türkiye yayıncısı ise SportsTV olacak. Kanaldan yapılan açıklamada tüm maçların canlı yayınlanacağı belirtildi.

Program ise şu şekilde;

Cumartesi

16.00 Anadolu Efes-Olympiakos
19.00 CSKA Moskova-Unics Kazan

Pazar

16.00 Üçüncülük maçı
19.00 Final

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir