Güncel Haberler

Milano’dan Play-Off Yolunda Çok Önemli Galibiyet

Turkish Airlines Euroleague 24.haftanın açılış mücadelesinde Olimpia Milano Moskova’da konuk olduğu Khimki karşısında Nunnally liderliğinde son çeyrekte yaptığı geri dönüşle 90-88 galip gelmeyi başardı.

Khimki bu sonuçla 15. mağlubiyetini alırken play-off potasından iyice uzaklaştı, Olimpia Milano ise 13. galibiyetini aldı ve play-off konusundaki iddiasını sürdürmeye devam etti. İlk 3 çeyreğin tamamını geride götüren ama pes etmeyen Milano, son çeyrekte önemli bir geri dönüşe imza atarak kazanan Milano, bu sezon bir kez daha ne kadar tehlikeli bir takım olduğunu gösterdi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Khimki‘de Alexey Shved 23 sayı, 11 asist ile 3 ay sonra yaptığı geri dönüşün hakkını verdi, Tony Crocker 15 sayı, 4 ribaund, Charles Jenkins 15 sayı, 2 ribaund ve Malcolm Thomas 17 sayı, 8 ribaund ile etkili olsalar da mağlubiyete engel olamadılar.

Milano‘da ise son çeyrekte sahneye çıkan ve 13 sayı, 5 ribaund, 7 asist ile oynayan James Nunnally maçın yıldızıydı. Mike James 16 sayı, 2 asist, Vladimir Micov 15 sayı, 2 ribaund ve Kaleb Tarczewski 15 sayı, 6 ribaund ile galibiyet yolundaki diğer kritik isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …