Güncel Haberler

Darüşşafaka, 0-26’lık Seri Eşliğinde Ludwigsburg’dan Fark Yedi!

FIBA Şampiyonlar Ligi E grubu 3. maçında temsilcimiz Darüşşafaka, rakibi Ludwigsburg karşısında direnemedi ve 70-90’lık skorla kaybetti. Daçka ilk çeyreğin sonları ve ikinci çeyreğin başlarında 8 dakika boyunca sayı atamadı ve 0-26’lık seriyle oyundan koptu.

Bu sonuçla temsilcimiz 2. kez kaybederken, Alman ekibi ise 3. galibiyetini aldı ve yoluna namağlup devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ludwigsburg’da Prentiss Hubb 17 sayı, 5 ribaund, 7 asist ile yıldızlaşırken, Isaiah Whitehead 15 sayı, 3-6 3sayı, 2 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ve Justin Johson 15 sayı, 3-3 3sayı, 5 ribaund, 5 asist ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi.

Temsilcimizde ise Gabriel Olaseni 25 sayı, 11-15 2sayı, 9 ribaund, 2 asist, Doğuş Özdemiroğlu 14 sayı, 8 ribaund, 7 asist ve Ercan Osmani 10 sayı, 9 ribaund ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …