Güncel Haberler

Cleveland, Üçlük Rekoru ile New York’u Yendi (Cedi 3 sayı)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Cleveland Cavaliers konuk ettiği New York Knicks‘i 108-121’lik skorla geçmeyi başardı.

İki takım da 6. maçlarını geride bırakırken Cavs 5. galibiyetini aldı ve Knicks 3. mağlubiyetini aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

23 üçlük isabet ile kulüp rekorunun kırıldığı Cavs’da Donovan Mitchell 38 sayı, 8-13 3sayı, 3 ribaund, 12 asist ile etkili olurken, Kevin Love 29 sayı, 8-13 3sayı, 8 ribaund, Dean Wade 22 sayı, 6-8 3sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Evan Mobley 16 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Cedi Osman kenardan gelerek 15 dakika süre alırken 1-6 3sayı isabetiyle sadece 3 sayı üretebildi, istatistiklere başka katkı veremedi.

Knicks cephesinde ise Jalen Brunson 16 sayı, 4 ribaund, 7 asist, 3 top çalma, Evan Fournier 16 sayı, 3 ribaund, Julius Randle 15 sayı, 9 ribaund, 7 asist, RJ Barrett 15 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Isaiah Hartenstein 12 sayı, 9 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Thunder, Pelicans’ı Son Nefeste Yenerek Seriye Galibiyetle Başladı

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi ilk maçında normal sezonu lider bitiren Oklaloma City Thunder, …