Güncel Haberler

Gaziantep, Avusturya Temsilcisi Gmunden’i Konuk Ediyor

FIBA Europe Cup B grubu 3. maçında temsilcimiz Gaziantep, Avusturya ekibi Swans Gmunden‘i konuk edecek.

26 Ekim Çarşamba günü saat 19:00’da başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler FIBA’nın resmi YouTube kanalında canlı olarak izleyebilecekler.

Gaziantep gruptaki ilk 2 maçını kazandı ve ne kadar iddialı bir takım olduğunu gösterdi. Önce deplasmanda Haifa’yı 63-79 ile sonra da içerde Antwerp’i 82-63 gibi farklı skorlarla geçmişlerdi. Haftasonu son BSL maçlarında ise 20 farktan geri gelmelerine rağmen Konya deplasmanında 2 sayı farkla 78-76 kaybetmekten kurtulamamışlardı. Sakatlığını atlatan ve takımla çalışmalara başlayan Frankamp’ın bu maçta dönmesi bekleniyor, başka eksikleri yok.

Gmunden ise gruptaki ilk 2 maçını da evinde oynamasına rağmen kaybetmişti. Antwerp’e 4 ve Haifa’ya 5 sayı farkla yenilmişlerdi. Son lig maçlarında ise deplasmanda Kapfenberg’i 14 sayı farkla geçerek moral buldular. King, Blazan, Green takımın öne çıkan isimleri konumundalar ama tabiki bu seviye için yetersiz oldukları bir gerçek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Gaziantep, Çeyrek Finalin İlk Ayağını Kazandı

FIBA Europe Cup çeyrek final serisi ilk maçında temsilcimiz Gaziantep, Polonya’da konuk olduğu Anwil Wloclawek‘i …