Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Çekya, Eksik Bulgaristan’ı Sahadan Sildi

Hazırlık maçında, Çekya konuk ettiği yıldızlarından yoksun Bulgaristan‘ı 93-60’lık skorla adeta sahadan sildi.

Çekya’da kenardan gelen Patrik Auda 16 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, Ondrej Balvin 10 sayı, Vit Krejci 10 sayı, Jan Vesely 7 sayı, 2 ribaund ve Tomas Satoransky 4 sayı, 7 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Vezenkov, Kostadinov ve devşirme Bost’dan yoksun olan Bulgaristan skor üretiminde çok zorlandı.

Çek Cumhuriyeti Eurobasket’te İsrail, Polonya, Sırbistan, Hollanda ve Finlandiya’yı içeren D Grubu’na Prag’da ev sahipliği yapıyor.

Bulgaristan ise ev sahibi Gürcistan, Karadağ, İspanya, Türkiye ve Belçika’yı da içeren A Grubu’nda ilk 4 sırada yer alabilmek için mücadele edecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bologna, Alba Engelini Rahat Geçti

Hazırlık Maçları kapsamında Munich’in ev sahipliğinde düzenlenen Magenta Sport Cup üçüncülük maçında Virtus Bologna rakibi …