Güncel Haberler

Cleveland Deplasmanda Charlotte’a Kaybetti (Cedi 13 sayı)

Cleveland Cavaliers konuk olduğu Charlotte Hornets karşısında iyi bir direnç gösterse de özellikle verdikleri hücum ribaundları ve bu sezonki en büyük hastalıkları olan hücumda topu paylaşmamaları yüzünden farkın açılmasına engel olamadılar ve 99-110 kaybettiler.

İlk beş başlayan Cedi Osman ikinci faulünü daha 5 dakika dolmadan alınca kenara gitmek zorunda kaldı ve ilk yarıda az süre aldı. İkinci yarıda daha fazla parkde kalan Cedi, maçı 13 sayı (1/3 3sayı, 5/7 2sayı), 2 ribaund, 2 asistle tamamladı.

Cleveland’da Larry Nance Jr. 10 sayı, 15 ribaund, 7 asist, 2 topçalma ile etkili bir performans sergilerken, kenardan gelen Jordan Clarkson da 20 sayı, 4/10 3sayı, 3 ribaund, 2 asist ile mücadele etti.

Charlotte cephesinde Kemba Walker 30 sayı, 4/12 3sayı, 3 ribaund, 6 asist, 2 topçalma ile yıldızlaşırken Marvin Williams 18 sayı, 2/4 3sayı, 10 ribaund, 2 asist ve Jeremy Lamb da 18 sayı, 2/4 3sayı, 12 ribaund, 5 asist ile galibiyete önemli katkılarda bulundular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …