Adriyatik Ligi 15. hafta erteleme maçında temsilcimiz Türk Telekom’un EuroCup play-off maçındaki rakibi Cedevita Olimpija konuk ettiği Borac karşısnıda zorlansa da 83-80’lik skorla kazanmayı bildi.
Bu sonuçla Sloven ekibi 25. maçında 17. kez kazandı ve 4. sırada yer aldı. Borac ise 24. maçının ardından 8 galibiyette kaldı ve 12. sırada konumlandı.
Cedevita’da Jaka Blazic 20 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Yogi Ferrell 17 sayı, 2 ribaund, 6 asist ve Edo Muric 13 sayı, 8 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.
Sırp ekibinde ise Duda Sanadze 20 sayı, 2 ribaund ile öne çıkarken, Hunter Hale 18 sayı, 6 ribaund, 4 asist ve Marko Pecarski 15 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.
Basket Servisi Türkiye'nin en güçlü Basketbol Haber Sitesi