Güncel Haberler

RESMİ: Lundberg’in Yeni Adresi NBA Oldu

Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin ardından CSKA Moskova’dan ayrılan son isim olan Gabriel Lundberg‘in yeni adresi belli oldu.

Danimarkalı guardın yeni rotası halihazırda NBA Batı Konferansı’nda liderlik koltuğunda oturan Phoenix Suns oldu.

Şuanda serbest oyuncu marketindeki en iyi isim olarak kabul edilen 27 yaşındaki oyuncu, daha önce verdiği röportajlarda NBA’de süre alan ilk Danimarkalı oyuncu olmak istediğini dile getirmişti. İmzalayacağı bu 2 yönlü kontrat ile bu şansı bulabilecek.

1.93 metre boyunda olan Lundberg, VTB ve Euroleague sahnesine şuana kadar toplamda 65 maçta CSKA formasını giydi ve 10.4 sayı, 2.4 ribaund, 2.4 asist, 1.1 top çalma istatistikleriyle katkı verdi.

Suns’ın halihazıdaki guard rotasyonunda Devin Booker, Aaron Holiday, Chris Paul, Cameron Payne, Elfrid Payton, Landry Shamet gibi isimler var.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Thunder, Pelicans’ı Son Nefeste Yenerek Seriye Galibiyetle Başladı

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi ilk maçında normal sezonu lider bitiren Oklaloma City Thunder, …