Güncel Haberler

Cleveland, Zayıf Rakibi Detroit’e Kaybetti (Cedi 9 sayı)

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı play-off takımlarından Cleveland Cavaliers, All-Star arasından sonraki ilk maçında zayıf rakibi Detroit Pistons‘a deplasmanda 103-106’lık skorla kaybetmekten kurtulamadı.

İki takım da 59. maçlarını geride bırakırken Pistons 14. galibiyetine ulaştı ve Cavs ise 35 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Pistons’da draftın 1 numarası Cade Cunningham 17 sayı, 6 ribaund, 6 asist ile etkili olurken, Jerami Grant 16 sayı, 3 ribaund, kenardan gelen isimler Marvin Bagley 16 sayı, 4 ribaund ve Hamidou Diallo 21 sayı, 3-3 3sayı, 6 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Garland ve LeVert’den yoksun olan Cavs cephesinde ise Lauri Markkanen 22 sayı, 6 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Radjon Rondo 12 sayı, 2 ribaund, 9 asist, Jarrett Allen 11 sayı, 8 ribaund, 3 blok, Evan Mobley 12 sayı, 8 ribaund, 2 asist, 3 blok ve kenardan gelen Brandon Goodwin 15 sayı, 4 ribaund, 5 asist ile direnen diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise kenardan gelerek 20 dakika süre aldı ama 2-4 3sayı, 0-3 2sayı, 3-4 s.atış isabetleriyle sadece 9 sayı üretebildi ve istatistiklerine 1 ribaund, 2 asist ekleyebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …