Güncel Haberler

RESMİ: Petkim’in Yeni Koçu Burak Gören Oldu

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Petkim Spor, geçtiğimiz günerde koç Can Sevim ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını duyurmuştu.

İzmir ekibi hiç vakit kaybetmedi ve yeni koçunu açıkladı, sezona Türk Telekom’da başlayan ama alınan kötü sonuçların ardından görevinden ayrılan koç Burak Gören‘i göreve getirdiler. Gören 4.5 yıllık Telekom kariyeri öncesinde 2015-17 arasında 1.5 yıl boyunca Petkim Spor’un TBL döneminde takımın koçuydu.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Takımımızın yeni başantrenörü Burak Gören.

Daha önce kulübümüzde başarıyla görev yapan Burak Gören’i tekrar aramızda görmekten memnuniyet duyar, birlikte nice zaferlere koşmayı temenni ederiz.

Petkim 14 maçtan sadece 2 galibiyet çıkarabildi ve puan tablosunun dibine demir atmış durumda. Son yıllarda Telekom ile sıkıntılı dönemler geçirmiş, bu sezon da kötü performansı nedeniyle takımla yollarını ayırmış bir koçu göreve getirerek Petkim bana göre yine yanlış bir hamle yaptı. Evet Afyon’un sezona BGL takımı ile devam ediyor olması düşme hattı adına bir avantaj ama Merkezefendi’nin yükselişi ve Büyükçekmece ile Yalovaspor’un çok daha iyi durumda olması Petkim’in işini hayli zorlaştırıyor…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …