Güncel Haberler

Sacramento’da Koç Walton’ın Bileti Kesildi

NBA‘de sezona kötü başlayan Sacramento Kings‘de fatura koça kesildi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Batı temsilcisinde koç Luke Walton‘ın görevine son verdildi. Yardımcı koç Alvin Gentry geçici olarak onun yerine başantrenörlük görevine getirildi.

Kings, şuana kadar 17 maçtan sadece 6 galibiyet alabildi ve 12. sırada yer alıyor. Ama daha da önemlisi üst üste 3 maçlarını kaybettiler, son olarak da Utah Jazz’a 105-123’lük skorla yenilmişlerdi.

Daha önce Los Angeles Lakers’ı (2016-2019) çalıştıran 41 yaşındaki Walton, 2019-20 sezonu başından bu yana başantrenörlüğünü üstlendiği Kings’te 68 galibiyet ve 93 mağlubiyet yaşadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …