Güncel Haberler

Eksik Bursaspor, Formalite Maçında Bir Kez Daha Nanterre’i Yendi

7DAYS EuroCup 10. hafta mücadelesinde temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor, ikinci günde ikinci kez konuk ettiği Nanterre‘i bu kez de 102-92’lik skorla yenmeyi başardı.

Temsilcimizin gruptan çıkma şansı kalmadığı ve top 16’yı garantileyen Nanterre’in de 3. sıradaki yeri sabit olduğu için iki takım adına da formalite maçı olduğunu hatırlatalım.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 20-35
2.çeyrek: 25-19
3.çeyrek: 27-18
4.çeyrek: 30-20

Metin, Birkan, Ömercan ve Ender’den yoksun olan Bursaspor’da Xavier Munford 24 sayı, 5-6 3sayı, 5 ribaund, 3 asist ile maçın yıldızı olurken Oğuz Savaş 20 sayı, 6 ribaund, Can Maxim Mutaf 19 sayı, 5 ribaund, 2 topçalma ve Lamar Peters 14 sayı, 3-6 3sayı, 2 ribaund, 7 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Nanterre cephesinde ise Johnny Berhanemeskel 20 sayı, 5-6 3sayı, 7 asist ile öne çıkarken, Chris Warren 17 sayı, 2 asist, Tyler Stone 16 sayı, 6 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ve Ivan Fevrier 13 sayı, 2 ribaund ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’da Başantrenörlük Koltuğunun Yeni Sahibi Serhan Kavut Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor İnfo Yatırım, koç Zdovc ile yolların ayırlmasının ardından …