Güncel Haberler

Durant, MLS’de Futbol Kulübüne Ortak Oldu

NBA takımlarından Brooklyn Nets‘in yıldızı Kevin Durant, Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) takımlarından birine ortak oldu.

31 yaşındaki tecrübeli basketbolcu, MLS takımlarından Philadelphia Union‘ın yüzde 1 ile 5 arasındaki hisselerini satın alarak kulübe ortak oldu. Diğer taraftan ABD basınında yer alan habere göre Durant daha önce MLS ekiplerinden DC United’ın hisselerini satın almak için iki kez hamle yapmış ancak bunu gerçekleştirememişti.

Daha önce başka NBA yıldızları da futbol kulüplerine ortak olmuştu. Los Angeles Lakers’ın süper yıldızı Lebron James, İngiliz kulübü Liverpool’un %2’lik hissesini satın alırken, Houston Rockets forması giyen James Harden ise MLS takımlarından Houston Dynamo ve kadın futbol takımı Houston Dash’a ortak olmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …