Güncel Haberler

Cedi Kendine Geldi, Cleveland Sonunda Galibiyetle Tanıştı

Cleveland Cavaliers koç Tyronn Lue’yu göndertikten sonra göreve getirdiği asistan koç Larry Drew yönetimindeki ilk maçında Quicken Loans Arena’da Atlanta Hawks‘ı ağırladı. Cedi Osman‘ın kariyer performansını zorladığı geceden ev sahibi Cleveland 136-114 ile galibiyet çıkarmayı başardı. Böylece sezonun ilk 6 maçını kaybeden Cavaliers ilk galibiyeti ile tanışmış oldu.

Baştan sona maçı üstün götüren Cleveland, ilk yarıyı da 58-57 önde bitirdi. Ayak parmağından ameliyat olması beklenen Kevin Love forma giymezken yerine Sam Dekker ilk beşte başladı.

Cedi, üst üste sergilediği vasat performansların ardından kendine geldi ve Love’un da olmadığı maçta skor yükünü de sırtladı. 7/9 serbest atış, 3/5 üç sayı, 2/6 iki sayı isabetiyle 20 sayıya ulaştı ve kariyer rekorunun 2 sayı gerisinde kaldı. Ayrıca sayılarının yanına 5 ribaund, 3 asist ve 1 top çalmayı da ekledi.

Ev sahibinde skor dağılımı gayet iyiydi, 7 oyuncu çift haneli skorlara ulaştı. Rodney Hood (26 sayı 3 asist 3 topçalma), George Hill (17 sayı 2 ribaund 3 asist), Collin Sexton (17 sayı 8 ribaund 3 asist), Tristan Thompson (11 sayı 13 ribaund 3 asist 4 topçalma) ve Sam Dekker (12 sayı 9 ribaund 4 asist 3 topçalma) ile önemli katkılar verdiler.

Atlanta Hawks’da ise Trae Young (24 sayı 4 asist) ve Alex Len (22 sayı 9 ribaund 2 topçalma 2 blok) ile bireysel olarak direnmeye çalışan isimler oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Thunder, Pelicans’ı Son Nefeste Yenerek Seriye Galibiyetle Başladı

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi ilk maçında normal sezonu lider bitiren Oklaloma City Thunder, …