Güncel Haberler

Thunder Paul Liderliğinde Nets’i Yendi

Batı’nın formda ekiplerinden Oklahoma City Thunder konuk olduğu Brooklyn Nets‘i süper yıldızı Paul liderliğinde, uzatma sonunda 103-111 yenmeyi başardı. Bu sonuçla Thunder deplasmanda 9-10, toplamda 21-16 ve Nets içerde 9-8, toplamda 16-20 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Thunder’da Chris Paul son çeyrek ve uzatmada 20 sayı olmak üzere toplamda 28 sayı üretirken istatistiklerine 6 ribanud, 3 asist, 2 top çalma da ekledi. Shai Gilgeous-Alexander 22 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Dennis Schröder 14 sayı, 4 ribaund, 5 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Nets cephesinde ise Taurean Prince 21 sayı, 8 ribaund, Caris LeVert 20 sayı, 6 ribaund, 3 asist ve Spencer Dinwiddie 14 sayı, 5 ribaund, 6 asist ile takımları adına direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Thunder, Pelicans’ı Son Nefeste Yenerek Seriye Galibiyetle Başladı

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi ilk maçında normal sezonu lider bitiren Oklaloma City Thunder, …