Güncel Haberler

Portland Son Şampiyon Toronto’yu Carmelo ile Devirdi

Batı’nın dişli ekiplerinden Portland Trail Blazers konuk olduğu son şampiyon Toronto Raptors‘u Carmelo’nun saniyelerdeki kritik basketiyle 99-101 devirmeyi başardı. Bu sonuçla Blazers deplasmanda 8-13, toplamda 16-22 ve Raptors içerde 14-6, toplamda 24-13 oldu.

2 dakika kala 6 ssayı geride olan Portland; Lillard ve Anthony ile yaklaştı ve son 30 saniyeye 99-99 beraberlikle girildi. Toronto’nun yararlanamadığı hücumdan sonra Carmelo yüksek posttan attığı basketle 3.3 saniye kala Portland’ı 101-99 öne geçirdi, son Toronto hücumunda Lowry’nin üçlüğü çemberden döndü. Böylece Carmelo kariyerinde 17. kez maç kazandıran sayıyı atmış oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Blazers’da Carmelo Anthony 28 sayı, 7 ribaund, 2 top çalma, Damian Lillard 20 sayı, 4 ribaund, 9 asist, 2 blok ve Hassan Whiteside 14 sayı, 16 ribaund, 4 asist, 7 blok ile galibiyetin mimarları oldular.

Raptors cephesinde ise Kyle Lowry 24 sayı, 4 ribaund, 10 asist, Serge Ibaka 17 sayı, 11 ribaund, 2 asist ve Chris Boucher ile Oshae Brissett 12’şer sayıyla katkı verdiler.

https://youtu.be/Ds8ozYkBM-M

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …