Güncel Haberler

Valencia’dan Liga Endesa’da Farklı Tarife

İspanya Liga Endesa 13.hafta mücadelesinde Estudiantes‘i konuk eden Valencia, zayıf rakibine acımadı ve 79-63’lük skorla net bir zafere imza attı. Bu sonuça Yarasalar 7.galibiyetlerini elde ederlerken Madrid ekibi ise 3 galibiyette kalarak ligin son sırasındaki konumlarından kurtulamadılar.

Valencia’da Jordan Loyd 13 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Alberto Abalde 11 sayı, 5 ribaund ve Fernando San Emeterio ile Quino Colom’dan da 10’ar sayılık katkı geldi.

Estudiantes cephesinde ise Kenny Kadji 16 sayı, 6 ribaund ve Victor Arteaga 10 sayı, 4 ribaund ile çift haneli skor katkısı verebilen yegane isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Valencia, Bayern Engelini Son Nefeste Geçti

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Valencia konuk ettiği FC Bayern Munich’i son nefeste 70-68’lik …