Güncel Haberler

Bandırma’nın Rakibi Burgos

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi 2019-2020 sezonu B Grubu 3. hafta karşılaşmasında TEKSÜT Bandırma BK, 29 Ekim Salı günü saat 20.00’de TEKSÜT Kara Ali Acar Spor Salonu’nda İspanyol temsilcisi San Pablo Burgos’u konuk edecek. Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

TEKSÜT Bandırma BK, FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. Hafta karşılaşmasında 29 Ekim Salı günü saat 20.00’de İspanyol temsilcisi San Pablo Burgos’u konuk edecek. Mücadele S Sport 2’den canlı olarak ekranlarda olacak. Mücadeleyi Georgios Poursanidis (Yunanistan), Radomir Vojinovic (Karadağ) ve Igor Mitrovski (Makedonya) hakem üçlüsü yönetecek.

Yeşil-Beyazlılar Avrupa’da bugüne kadar çıkmış olduğu 194 karşılaşmada 110 galibiyet, 84 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti. FIBA Şampiyonlar Ligi’nde dördüncü sezonunu oynayan ve geçtiğimiz hafta açıklanan istatistiklerde Ligin en başarılı 3. Takımı olan Bandırma ekibi, geçtiğimiz yıl da aynı Kupada Son 16 Turu’nda oynama başarısı göstermişti.

TEKSÜT Bandırma BK geçtiğimiz hafta deplasmanda konuk olduğu Telenet Giants Antwerp’e 93-90 mağlup olurken, San Pablo Burgos da evinde konuk ettiği Anwil Wloclawek’i 110-78 mağlup etmişti. TEKSÜT Bandırma BK, evinde konuk edeceği zorlu San Pablo Burgos mücadelesinden taraftarının desteğiyle galibiyet ile ayrılmanın planlarını yapıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …