Güncel Haberler

RESMİ: Barcelona Beklenen Uzun Transferini Açıkladı

Barcelona Lassa önümüzdeki sezonun en iddialı kadrosunu oluşturmaya devam ediyor. Sizlere daha önce detaylarını ilettiğim uzun transferini de resmi olarak açıkladılar.

Zalgiris Kaunas‘da harika bir sezon geçiren Brandon Davies ile 2 yıllık kontrat imzaladılar. Geçtiğimiz günlerde Uganda pasaportu da alarak Liga Endesa’da Cotonou kuralı ile birlikte yerli statüsünde forma giyecek olan Davies, yılda 2 milyon dolar kazanacak. Ayrıca Barça, Zalgiris’e de 500 bin dolar değerinde bir bonservis bedeli ödedi.

2.08 boyunda olan 27 yaşındaki Davies Euroleague sezonunu 14.2 sayı, 5.5 ribaund, 2.0 asist ile tamamlamış ve Sezonun En İiyi Beşi’ne de seçilmişti. Litvanya’da ise normal sezonu 12.0 sayı, 4 ribaund, 1.8 asist ile tamamlamıştı. Geride bıraktığımız sezon Euroleague’de en iyi beşe seçilen Davies atletizmi, orta mesafe şut tehditi, çabuk ayakları, alçak posttaki etkinliği ile tartışmasız Euroleague’in en iyi uzunuydu geçtiğimiz sezon. Ayrıca pasör özelliklerini de her geçen gün geliştirmeye devam ediyor. Tecrübeli Tomic ile beraber 5 numarada süreleri paylaşacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman, Maccabi Yenilgisi Ardından Konuştu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında Panathinaikos OAKA’da konuk ettiği Maccabi Tel Aviv’e 87-91’lik skorla yenilerek …