Güncel Haberler

Aliağa, Kıbrıs Rum Kesimi Temsilcisi AEK’ya Kaybetti

FIBA Europe Cup 2. hafta mücadelesinde temsilcimiz Aliağa Petkimspor, Kıbrıs Rum Kesimi’nde konuk olduğu Petrolina AEK‘ya 84-78’lik skorla yenilmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla iki takımın da dereceleri 1-1 olarak eşitlenmiş oldu.

Ev sahibi ekipte Jayveous Mckinnis 19 sayı, 7 ribaund, Taveion Hollingsworth 18 sayı, 3 ribaund, 6 asist ve Talon Cooper 12 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi.

Temsilcimizde ise Yannick Franke 20 sayı, 4 asist, David Efianayi 17 sayı, 6 asist ve Martynas Sajus 14 sayı, 6 ribaund ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Petkimspor, Yerli Rotasyonuna Boran’ı Ekledi

Ülkemizi FIBA Europe Cup‘da temsil edecek olan Aliağa Petkimspor, yerli rotasyonuna takviye yaptı. Türkiye Sigorta …