Güncel Haberler

Paris, Shorts’un MVP Performansı Eşliğinde Milano Engelini Rahat Geçti

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Paris Basketball konuk ettiği Olimpia Milano‘yu Shorts’un MVP performansı eşliğinde 92-79 gibi rahat bir skorla geçmeyi bildi.

Bu sonuçla Fransız ekibi derecesini 17-13 yaparak 6. sıraya yükseldi. İtalyan ekibi ise 16-14 ile 9. sırada kaldı.

Paris’te TJ Shorts 24 sayı, 6 ribaund, 10 asist ile neden sezonun güçlü MVP favorilerinden birisi olduğunu tekrar gösterdi. Sebastian Herrera 13 sayı, 2 ribaund; Tyson Ward 11 sayı, 7 ribaund ve Maodo Lo 13 sayı, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Milano’da ise Fabien Causeur 18 sayı, 4 ribaund; Nico Mannion 17 sayı, 3 ribaund; Zach LeDay 14 sayı, 5 ribaund, 2 asist; Shavon Shields 10 sayı, 9 ribaund ile mücadele etti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Weiler-Babb, 2024-25 EuroLeague Sezonunun En İyi Savunmacısı Seçildi

FC Bayern Munich’in çok yönlü guardı Nick Weiler-Babb, 2024–25 sezonu Turkish Airlines EuroLeague “Yılın En …