Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Finlandiya, Letonya’yı Devirdi

Olimpiyat Elemelerine hazırlanan iki takımın karşılaşmasında Finlandiya konuk ettiği Letonya‘yı 90-84’lük skorla devirmeyi başardı.

Bu yaz NBA yıldızı Markkanen’den faydalanamayacak olan Finlandiya’da Olivier Nkamhoua 21 sayı, 4 ribaund, Alexander Madsen 17 sayı, 5 ribaund, 4 asist, Edon Maxhuni 12 sayı, 6 asist ile galibiyeti getiren isimler oldular.

Bu yaz NBA yıldızı Porzingis’den faydalanamayacak olan Letonya’da ise Rihards Lomazs 15 sayı, 4 ribaund, 5 asist, Arturs Strautins 11 sayı, 3 ribaund, Davis Bertans 10 sayı, 2 ribaund ile mücadele etti. Halihazırda Fenerbahçe’nin kontratlı oyuncusu olan Arturs Zagars ise 15 dakika süre bulurken 4 sayı, 5 asist, 2 ribaund ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Cedi ile Alperen Karşı Karşıyaya Geldiler

Hazırlık Maçları kapsamında oynanan mücadelede temsilcilerimizden Cedi ile Alperen karşı karşıya geldiler. Houston Rockets, konuk …