Güncel Haberler

Real Madrid, Obradoiro Karşısında Düşük Viteste Kazandı

İspanya Liga Endesa 31. hafta mücadelesinde Real Madrid konuk ettiği Obradoiro karşısında düşük viteste yettiği kadar oynayarak 79-69’luk skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Real derecesini 26-5 yaptı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturmayı sürdürdü. Obradoiro ise 8-23 ile 17. sırada, düşme potasında kaldı.

Ev sahibi ekipte Dzanan Musa 13 sayı, 3 ribaund, 4 asist, Fabien Causeur 12 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Guerschon Yabusele 11 sayı, 3 ribaund ve Walter Tavares 10 sayı, 8 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi.

Misafir takımda ise Thomas Scrubb 25 sayı, 5 ribaund ile en skorer isim olurken, Artem Pustovyi 11 sayı, 6 ribaund ve Marek Blazevic 9 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Breogan’ı Son Nefeste Geçebildi

İspanya Liga Endesa 29. hafta mücadelesinde Baskonia konuk ettiği Breogan‘ı son nefeste 76-74’lük skorla geçebildi. …