Güncel Haberler

Peristeri, Bonn’u Farklı Geçerek Kolay Lokma Olmadığını Gösterdi

FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisi ikinci maçında Peristeri konuk ettiği Telekom Bonn‘u 90-622lik skorla adeta ezdi geçti.

Bu sonuçla seriye 1-1 eşitlik geldi. Final Four biletini kapan takımı belirleyecek olan karar maçı 16 Nisan’da Almanya’da Bonn’un ev sahipliğinde oynanacak.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibi ekipte Joe Ragland 21 sayı, 3 ribaund, 9 asist ile yıldızlaşırken, Elijah Mitrou-Long 17 sayı, 4 ribaund, 4 asist, Trevor Thompson 17 sayı, 5 ribaund ve Jermaine Love 15 sayı, 3 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Misafir takımda ise Glynn Watson 13 sayı, 8 ribaund, 6 asist, Till Pape 13 sayı, 3 ribaund ve Noah Kirkwood 10 sayı, 2 ribaund ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Peristeri’yi Farklı Geçerek Yarı Final Biletini Kaptı

Girit’de düzenlenen Yunanistan Kupası sekizli final organizasyonunda Olympiakos, çeyrek final karşılaşmasında Peristeri‘yi 87-68’lik skorla geçerek …