Güncel Haberler

Barça, Bayern Deplasmanında Hata Yapmadı

Turkish Airlines Euroleague 32. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk olduğu FC Bayern Munich karşısında hata yapmadı ve 79-87’lik skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Barça derecesini 21-11 yaparken 3. sırada yer aldı. Bayern ise 13-19’da kaldı ve 15. sıraya geriledi, play-in şansları kalmadı artık.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Misafir ekipte Jabari Parker 15 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Nicolas Laprovittola 14 sayı, 3 top çalma ve Jan Vesely 12 sayı ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi.

Ev sahibi ekipte ise Serge Ibaka 17 sayı, 12 ribaund, Nick Weiler-Babb 17 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Vladimir Lucic 13 sayı, 3 ribaund ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …