Güncel Haberler

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı ama 97-98’lik skorla son nefeste kazanarak sürprize izin vermedi.

Maçın ardından Kaf-Kaf’ın tecrübeli koçu Ufuk Sarıca açıklamalarda bulundu:

Müthiş bir maç oldu. Defalarca maçı 8-10 sayı baremine getirdik ama bütün maçı hep aynı tempoda 4. viteste oynayabileceğimizi düşünüyoruz. İlk yarıda çok iyi oynadık ama inanılmaz basit hatalar yapıyoruz. İlk yarıda %61 ile oynamışız. Zaten aksi olsa top kayıplarını ve ribaundları halledebilsek belki 15-20 sayı fark olacaktı. İkinci yarı benzer geçti. Yine 10-11 sayı baremine getirdik ama oralarda basit hatalar yaptık, faulleri kaçırdık. Sıcak ellerimiz, çok iyi şutörlerimiz var ama fauller kaçtı. Son topta görüldüğü üzere de bir takım şanssızlıklarımız da var. Belki negatif bir enerji de var.

Uzunlar olmadan oynadık, bunu da söyleyelim. Bir oyuncu kaybettik, diğer oyuncumuz 1 haftadır bizle değil. Sonuçta burada Çağdaş Bodrumspor çoğu takımı zorladı. Bence lig maçı olarak önemli. Umarım bundan sonra hatalarımızı düzeltiriz. Çağdaş Bodrumspor’u da tebrik ederim, sonuna kadar oynadılar. Fark 3 sayı olsa son topta maç uzatmaya gidecekti ancak kendi oyuncularımı da tebrik ediyorum çünkü böyle bir günde kazanmak önemliydi.

beIN Sports

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …