Güncel Haberler

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun başarılı koçu Sarunas Jasikevicius açıklamalarda bulundu:

Galibiyet aldığımız için tabii ki mutlu olmalıyız. Maçın bazı bölümlerinde daha iyi olduğumuz anlar oldu. Valencia karşısında çok iyi bir maç oynadık. Özellikle hücum açısından çok iyiydik ama bugün savunma açısından çok iyi değildik. Bu açıdan Manisa çok iyiydi ve bize zarar verdiği anlar oldu. Buralarda daha iyi oynamamız gerekiyor.

beIN Sports

Milli uzun Sertaç Şanlı ise şu ifadeleri kullandı:

Bizim için güzel bir galibiyet. Manisa play-off için mücadele eden bir takım. Maçın başında istediğimiz savunma direncini ortaya koyamadık ama oyun ritmiyle beraber mücadele seviyemizi biraz daha arttırdık ve güzel bir galibiyet aldık. Hem moral hem de ritim bulma açısından çok iyi oldu. Çünkü önümüzde önemli bir hafta var, EuroLeague’de çift maç haftasındayız. Ondan önce aldığımız bu galibiyet bizim için çok iyi oldu, inşallah böyle devam eder.

beIN Sports

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …