Güncel Haberler

Bayern, Zalgiris Engelini Geçip Play-In İddasını Sürdürdü

Turkish Airlines Euroleague 29. hafta mücadelesinde FC Bayern Munich konuk ettiği Zalgiris Kaunas’ı 64-58’lik skorla geçmeyi bildi.

Bu sonuçla Alman ekibi derecesini 13-16 yaptı ve 12. sıraya yükseldi. algiris ise 11-18 ile 15. sırada kaldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibi ekipte Devin Booker 20 sayı, 6 ribaund ile yıldızlaşırken, Nick Weiler-Babb 10 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ve Carsen Edwards 10 sayı, 2 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Misafir takımda ise Keenan Evans 21 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Brady Manek 11 sayı, 3 ribaund ve Lukas Lekavicius 9 sayı, 3 asist ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …