Güncel Haberler

Takas: Siakam’ın Yeni Adresi Pacers Oldu

NBA‘de önemli bir takas gerçekleşti. Doğu’nun iki takımı, Indiana Pacers ve Toronto Raptors arasında yapılan takasta yıldız bir ismin adresi değişti.

Pascal Siakam sezonun geri kalanında Pacers forması giyecek. Böylelikle NBA’e ilk adım attığı 2016 yılından buna ilk kez farklı bir takımın başarısı için mücadele edecek.

Bu takasta Kanada ekibi ise Kamerun doğumlu forvetin karşılığında Bruce Brown, Jordan Nwora ve 3 tane ilk tur draft hakkı elde etti.

29 yaşındaki Siakam, bu sezon 39 karşılaşmadan görev alırken 22.2 sayı, 6.3 ribaund, 4.8 asist istatistikleriyle katkı vermişti.

2019’da Raptors ile NBA şampiyonluğu yaşayan tecrübeli 4 numara, aynı yıl en çok gelişme gösteren oyuncu seçilmiş, ardından da 2020 ve 2023’de All-Star seçilme başarısı göstermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …