Güncel Haberler

Koç Can, Merkezefendi Galibiyetini Değelendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 8. hafta mücadelesinde Anadolu Efes konuk olduğu Yukatel Merkezefendi Belediyesi karşısında rahat bir oyun eşliğinde sahadan 64-79’luk skorla galip ayrıldı.

Karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan Anadolu Efes‘in genç koçu Erdem Can, Shane Larkin, Tibor Pleiss ve Elijah Bryant’ın ciddi sakatlıkları olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

İlk yarıyı geride kapatmamıza rağmen oyun planımızı çok değiştirmedik. Yapmamız gereken şeyleri daha iyi yapmamız gerekiyordu. Oyunun içinde kalıp, oyuna konsantre olmamız gerekiyordu. Oyuncularım da bunu yaptılar. Topu daha iyi paylaştık. 79 sayıyı 25 asistle bulduk, bu çok önemli. Topu iyi paylaşmak bizim ilk istediğimiz şey. Euroleague deplasmanlarından gelip, bu maçı oynamak kolay değil. Rakibimizin de bu maça ihtiyacı vardı. Biz her gün daha iyi gitmeye konsantre oluyoruz, umuyorum bu maçta bize bu yolda yardım eder.

Anadolu Efes SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …